YHDISTYKSEN NÄYTTELYKALENTERI

Vuonna 2018 järjestetään kaksi näyttelyviikonloppua, Seinäjoella ja Lappeenrannassa huhtikuussa sekä Lohjalla elokuussa.

Ilmoittautumisaika päättyy kuukautta ennen näyttelyä. Mikäli kuukautta ennen näyttelyä ilmoittautujamäärä on vähintään 10 hevosta, ilmoittautumisaikaa jatketaan kahdella viikolla kymmenen euron korotetulla ilmoittautumismaksulla.

Kutsu

Suomen Irlannincobyhdistyksen järjestämään kantakirjanäyttelyyn

SUNNUNTAINA 12.8.2018

Paikka: Karstuntie 1467, Sammatti

Näyttelyn tuomarit: Kristiina Peltonen ja Petra Rimpinen (FIN)

Juhlavuoden näyttelymaksut:

Maitovarsa-1v 25€
2-vuotiaat 30€
3v ja yli tammat 45€
3v ja yli oriit 90€
jälkeläisluokka 40€
championluokka 50€
ruunat 30€

Rekisteröitävät hevoset näyttelyn yhteydessä:
Rotutarkastettava, rekisteröimätön hevonen (ei passia) 80 €(sis. rotutarkastus, passi) Rekisteröity hevonen, joilla on EU-passi, rotutarkastus 20 €, DNA-näyte+aktivointi 50 €

Arvostelu alkaa rotutarkastuksella klo 10.00 ja näyttelypaikalla on oltava viimeistään puoli tuntia ennen arvostelun alkua.

Eläinlääkärintodistus vaaditaan 3 vuotta täyttäneiltä orilta, jotka osallistuvat ensi kertaa aikuisten arvosteluluokkaan.

Näyttelyä koskevat tiedustelut Maria Mäntykoski p. 050-4024889, tai Tiina Saranpää p.050-5702564

lmoittautumislomakkeen ja ohjeet sekä näyttelyiden kulkuun liittyvän infon löydät yhdistyksen kotisivuilta www.irlannincobyhdistys.fi

Näyttelymaksut maksetaan yhdistyksen tilille Nordea FI26 1113 3000 6086 75, viitteeksi 8992. Näyttelymaksu palautetaan ainoastaan lääkärin tai viranomaisen todistuksen perusteella, tai mikäli näyttely peruuntuu.

Ilmoittautumiset ja maksut 15.07.2018 mennessä sähköpostilla:maria.mantykoski@gmail.com.

Viimeisen ilmoittautumispäivän postileima/ maksusiirtopäivämäärä on sitova. Mikäli hevosia tähän mennessä on ilmoittautunut tarpeeksi (10 kpl/näyttely), jatkuu ilmoittautuminen jälki-ilmoittautumisena kaksi viikkoa korotetulla ilmoittautumismaksulla (+10€/hevonen).

Tervetuloa!

Suomen Irlannincobyhdistys – FSIC ry pidättää oikeuden tuomari- ja aikataulumuutoksiin. Yhdistys ei ole vakuuttanut näytteilleasettajia, näyttelyyn osallistutaan omalla vastuulla.

Yhteistyössä: Hevari Oy ja I.C.Holm Photography

Koska írlantilainen kantakirjaus viettää juhlavuotta, näyttelyviikonloppuihin tullaan järjestämään myös oheisohjelmaa.