KANTAKIRJAN PALVELUHINNASTO

DNA jouhinäytteestä 50€

Hevosen harjasta tai hännästä nyhdetään n. 20 jouhta juurineen ja toimitetaan rekisteröijälle pieneen Minigrip-pussiin pakattuna ja varustettuna hevosen nimellä, mikrosiru- ja rekisterinumerolla. (viite 8905)

DNA-tuloksen ristiinvertailu 30€

Laboratoriosta tullut DNA-tulos lähetetään Hollannissa ylläpidettävään DNA-tietopankkiin jossa hevosen DNA verrataan tietopankissa oleviin tuloksiin ja etsitään mahdollisia sukulaisuuksia

Hallintaoikeuden siirto (leasing) 20€

Hallintaoikeuden siirrosta tehdään kirjallinen ilmoitus kantakirjalle

Ilmoitus kansalliseen hevosrekisteriin 50€

Hevosen tietojen ilmoittaminen Eviran ylläpitämään kansalliseen hevosrekisteriin ei johda hevosen rinnakkaisrekisteröintiin Suomen Irlannincobyhdistyksen-FSICry:n kantakirjassa, eikä kaavakkeella tehty ilmoitus näy Suomen Irlannincobyhdistyksen FSIC Database -sivulla, hevoset merkitään tietokantaan ilman sukutietoja.

Omistajanvaihdos 20€

Omistajanvaihdosta varten tarvitaan hevospassi sekä omistajanvaihdoslomake(viite 8934)

Rinnakkaisrekisteröinti 30€

Hevonen on aiemmin rekisteröity johonkin EU-jäsenvaltiossa ylläpidettävään rekisteriin tai irlannincob- kantakirjaan ja hevosella on voimassaoleva tunnistusasiakirja eli hevospassi.(viitenro 8934)

Korvaava tunnistusasiakirja

120 € sisältää selvitystyön

Rotutarkastus 40€

+ DNA

lisäksi tulee korvattavaksi rotutarkastajan matkakulut mikäli tarkastus tehdään kotitallilla

Rotuun syntyneen varsan rekisteröinti 110€

sis. rekisteröinti+passi+DNA. (viite 8921)

varsan syntymävuonna 31.12 jälkeen tapahtuva rekisteröinti 170€.

Tunnistuspalvelut

Tunnistus (sisältää mikrosirun sekä tunnistuspiirustuksen) 30€ (1.1.2019 alkaen 40€)

Pelkkä mikrosiru 20€

+ DNA ja tunnistajan matkakulut tallille