KANTAKIRJAMERKINTÄ

Ilmoita sähköisesti: Hakemus kantakirjamerkintää varten

Kantakirjamerkinnällä tarkoitetaan hevosen rekisteröimistä Suomen Irlannincob FSIC ry:n ylläpitämään Irlannincob-kantakirjaan.

Kantakirjaan merkityt suomessa asuvat hevoset ilmoitetaan automaattisesti KIPAan ja saavat kilpailuoikeuden sekä täydet sukutiedot tietokantaan.

Kantamerkintää voi hakea hevoselle, joka on jo rekisteröity hyväksyttyyn Irlannincob-kantakirjaan tai muuhun organisaatioon kuin Suomen Irlannincobyhdistys-FSIC ry.

Jos hevosella on jo rotupassi, tuolloin lähetetään kantakirjalle hevosen tunnistusasiakirja, vähintään 17-merkkinen Dna-profiili tai jouhinäyte (n.20 jouhta karvatuppeineen, jonka me teetämme) sekä asianmukaisesti täytetty hakemus.

Jos hevoselta puuttuu rotupassi, mutta epäilet hevosen olevan Irlannincob, tuolloin hevoselle suoritetaan rotutarkastus, jonka jälkeen hevosen ollessa hyväksytty rotuun, voidaan aloittaa kantakirjaamisprosessi.

Kantakirjamerkintäprosessi voidaan aloittaa täyttämällä kantakirjamerkintälomake ja lähettämällä hevosen passi kantakirjasihteerillemme.


Kantakirjaan merkinnän hinta on 50 €+DNA 55 €

Voit myös tulostaa lomakkeen linkin takaa, täyttää ja lähettää lomakkeessa olevin tiedoin kantakirjasihteerillemme: Kantakirjamerkintälomake