KASVATTAJAPALKINTO

Kasvattajalle, jonka

• Suomessa syntyneistä, jalostusohjesäännön mukaan polveutuvista, Suomen irlannincobkantakirjaan rekisteröidyistä irlannincobeista on kuluneen vuoden aikana vähintään 3 kpl palkittu ensimmäisellä palkinnolla Suomen irlannincobkantakirjan järjestämissä näyttelyissä, myönnetään Suomen Irlannincobyhdistys - FSIC ry:n vuosittainen kasvattajapalkinto.

• Sama kasvattaja voi saada palkinnon toistuvasti. Esitettävien hevosten ryhmässä ei kuitenkaan tule olla yhtä hevosta enempää edellisiin palkintoihin oikeuttaneesta ryhmästä.
  • Palkinnon kokonaissumma on 350 €, josta 200 € luovutetaan kasvattajalle ja 50 € enintään kunkin kolmen (3) hevosen omistajalle. Mikäli hevoset ovat kasvattajan hallinnassa palkintoa jaettaessa, maksetaan koko summa kasvattajalle.

Hevosen hallintasuhde tarkistetaan ennen palkinnon luovuttamista.
  • Palkinnot julkistetaan vuosittain yhdistyksen syyskokouksessa.Palkintoa on jaettu ensimmäisen kerran vuonna 2014.

Suomen Irlannincobyhdistys - FSIC ry