YHDISTYKSEN MYYNTITUOTTEET

Yhdistyksellä on myynnissä Yhdistyksen logolla varustettuja huppareita, pipoja, t-paitoja ja pitkähihaisia t-paitoja.Mikäli haluat tilata tuotteita, ota yhteys Maria Mäntykoskeen (maria.mantykoski@gmail.com) Tuotteen hinta maksetaan yhdistyksen tilille aina ennen tuotteen toimittamista.

Yhdistyksen tilinumero: FI26 1113 3000 6086 75 (BIC-koodi NDEAFIHH) Tuotteet maksetaan tilille viitenumerolla 9001.

Tuotteita on mahdollisuus ostaa myös yhdistyksen järjestämien tapahtumien yhteydessä. Valikoimaan saattaa tulla muutoksia, seuraathan ilmoittelua!

HINNASTO

Vetoketjuhuppari

Mallit: Värit:
Kids/Ladyfit/Unisex Valkoinen, musta, pinkki, turkoosi

Lasten koot (tilauksesta) 35€+postikulut 8.20/pkt

Aikuisten koot (XS, S, M, L, XL) 38€ +postikulut 8.20/pkt

Pipot, koko onesize

Värivaihtoehdot: musta, harmaa, valkoinen, violetti, sininen ja pinkki

Hinta: 15 €+postikulut (kirjelähetys) 2,20e/kirje

T-paita

Mallit ja värit:

Ladyfit/unisex, musta ja pinkki

Hinta: 20€/15€+postikulut (kirjelähetys, riippuvainen painosta) 2,20-4.20e/kirje

Tulossa valikoimaan myös pitkähihainen t-paita!

Kysy myös muita kokoja ja värejä. Yhdistys tilaa tapahtumia varten myyntituotteita, joten niiden ulkopuolella varastosta ei välttämättä löydy kuin hajakokoja- ja värejä. Teemme pyynnöstä kuitenkin yksittäistilauksia, yksittäistilauksessa myyntihinta ei muutu.

Postitushinnat ovat postin hinnaston mukaisia.

yhteydenotot ja kyselyt:

maria.mantykoski@gmail.com