YHDISTYKSEN MYYNTITUOTTEET

Yhdistyksellä on myynnissä Yhdistyksen logolla varustettuja huppareita, pipoja, t-paitoja, lippiksiä sekä tilauksesta myös takkeja. Mikäli haluat tilata tuotteita, ota yhteys Suvi Leminen, leminen.suvi@gmail.com (tuotteet maksetaan ennakkoon ennen tuotteen toimittamista. Tuotteisiin lisätään myös postituskulut paketin koon mukaan (alkaen 4,90€).

Yhdistyksen tilinumero: FI26 1113 3000 6086 75 (BIC-koodi NDEAFIHH) Tuotteet maksetaan tilille viitenumerolla 9001.

Tuotteita on mahdollisuus ostaa myös yhdistyksen järjestämien tapahtumien yhteydessä. Valikoimaan saattaa tulla muutoksia, seuraathan ilmoittelua!

HINNASTO

Vetoketjuhuppari

Malli kuvankaltainen, värejä useita erilaisia

Koot (XS, S, M, L, XL) 38€ +postikulut

Pipot, koko onesize

Värivaihtoehdot: mm. musta, harmaa, valkoinen, violetti, sininen ja pinkki. Osa pipoista heijastavalla logolla

Hinta: 15 €+postikulut

T-paita

Mallit kuvan kaltaisia U- tai V- kaula-aukolla, useita värejä

Hinta: 20€/15€+postikulut

Kysy myös muita kokoja ja värejä. Yhdistys myy näitä tuotteita myös yhdistyksen tapahtumissa.

Postitushinnat ovat postin hinnaston mukaisia.

yhteydenotot ja kyselyt:

Suvi Leminen