YHDISTYKSEN MYYNTITUOTTEET

Yhdistyksellä on myynnissä Yhdistyksen logolla varustettuja huppareita, pipoja, t-paitoja, kangaskasseja, mustekyniä sekä tilauksesta myös takkeja. Mikäli haluat tilata tuotteita, ota yhteys Sanna Tiilikainen, s.tiilikainen5@gmail.com (tuotteet maksetaan ennakkoon ennen tuotteen toimittamista. Tuotteisiin lisätään myös toimituskulut paketin koon mukaan (alkaen 4,90€).

Yhdistyksen tilinumero: FI26 1113 3000 6086 75 (BIC-koodi NDEAFIHH) Tuotteet maksetaan tilille viitenumerolla 9001.

Tuotteita on mahdollisuus ostaa myös yhdistyksen järjestämien tapahtumien yhteydessä. Valikoimaan saattaa tulla muutoksia, seuraathan ilmoittelua!

HINNASTO

Vetoketjuhuppari

Tällä hetkellä loppu, lisää tulossa!

Pipot, koko onesize

Värivaihtoehdot: musta, tummansininen, punainen ja pinkki.

Hinta: 17 €+lähetyskulut

T-paita

Mallit kuvan kaltaisia U- tai V- kaula-aukolla, useita värejä

Hinta: 20€+lähetyskulut

Jos haluat jonkin tietyn tuotteen yhdistyksen logolla, laita viestiä niin suunnitellaan yhdessä!

Toimituskulut postin tai matkahuollon hinnaston mukaan.

Yhteydenotot ja kyselyt:

Sanna Tiilikainen