Hei yhdistyksen jäsenet ja tupsujalkojen omistajat!
Loistava ja matalan kynnyksen mahdollisuus kilpailemiseen kotikentällä! Etänä suoritettavat Harjoituskoulukilpailut
Kilpailut järjestetään kolmena videokilpailuna ja ovat tasoltaan harjoituskilpailut.
Kouluradan koko 20 x 40
Avoin kaikille, joilla on ratsuna irlannincob
Luokka 1 Helppo D:3 2013, avustaja sallittu (taluttaja, ohjeistaja)
Luokka 2Helppo C:1 2020
Luokka 3Helppo B:0 2009
Luokka 4 Valjakko 2.4
-Valjakkoluokan rata saa poikkeuksellisesti olla pienempi kuin 80 x 40m, mutta minimissään 40 x 20m.
-Valjakko kouluradan kirjaimet tulee olla valjakossa käytetyt kirjaimet

Ilmoittautuminen; 10.6, 10.7 ja 10.7 mennessä Heidille 050-3016289: luokka, ratsastaja, hevonen ja kuva maksukuitista, @posti osoitteesi.
-Tämän jälkeen tehdään oma whats up ryhmä kilpailuille ja videot lähetetään ryhmään yllä mainittuna päivänä

Kilpailumaksut:
- Suomen irlannincob yhdistyksen jäseniltä 10€
- ei jäseniltä 20€ (per luokka/ratsukko/valjakko)
Maksut: Suomen irlannincobyhdistys Fi26 1113 3000 6086 75 Viesti ; ratsukon /valjakon nimet.
-Kilpailijat kutsutaan whats up- ryhmään, jossa he näkevät toistensa suoritukset.
-Tuomarina toimii Anne Ahokas
Muuta huomioitavaa:
-Siisti kilpailuasu, kypärä, kannukset ei pakolliset, ei raippaa, (HD luokassa raippa sallittu).
-Srl kilpailusääntöjen mukainen varustus
-Hevonen tulee olla rekisteröity Suomen tai muun maan viralliseen kantakirjaan irlannincobiksi. Mikäli hevonen ei ole Suomen Irlannincob yhdistyksen kantakirjassa, lähetä kuvakaappaus passista.

Kuvausohjeet:
- Video kuvataan esim puhelimella vaakatasossa- kouluradan kirjaimet näkyvästi merkittynä esimerkiksi ämpärein johon tussilla kirjain
- video kuvataan C - pisteestä n. 4-5 metriä jotta koko ratsukko näkyy "tuomaripäädyssä"
- ei zoomin käyttöä !
-Videot katsotaan ja tuomaroidaan kuun 15 päivään mennessä. Tämän jälkeen tulokset julkaistaan yhdistyksen facebook sivuilla ja sijoittuneille lähetetään ruusukkeet ja pöytäkirjat postitse, muille sähköpostilla kuvana.
Suomen irlannincob yhdistyksen jäsenten osalta suoritukset lasketaan osaksi vuoden 2021 ic-cuppia.
Tervetuloa matalan kynnyksen kisoihin kokeilemaan!